Hívjon minket» (+36) 47 307 013

Sárospataktól 5 km-re, Makkoshotyka központjában, a Kéktúra útvonalon található vendégházunk, mely egész évben várja vendégeit. 3 külön bejáratú szobában 8 vendéget tudunk fogadni, amik igény esetén 10-11 főig pótágyazhatók.

Felszerelt konyha, zuhanykabinos-fürdőkádas fürdőszoba, kábeltv és wifi áll vendégeink rendelkezésére. A füvesített kertben bográcsozásra, grillezésre van lehetőség.
Garázsban és zárt udvaron több autó parkolása megoldott.
A közelben buszmegálló, élelmiszerbolt és posta található.
Előzetes egyeztetéssel a közeli általános iskolában ebéd rendelhető.
Szállási díj: 3000 Ft (fűtési szezonban 3500 Ft) /fő/éj.

Érdeklődni:
Bartus Lászlóné
Tel.: 30/975-1763

 

08vendeghazSzálláslehetőséget tudunk biztosítani Makkoshotykán egy csendes, erdőszéli utcában lévő kulcsos ház jellegű vendégházban. 2 szoba, felszerelt konyha, nappali és fürdőszoba van. A házhoz nagy udvar tartozik, a kertben sütés-főzési lehetőség, kerti bútor található.
Férőhely: 5-6 fő. Szállás elfoglalásra az érkezés napján 12 órától 18 óráig van lehetőség. Kérjük vendégeinket, hogy a szobákat távozásuk napján legkésőbb 10 óráig sziveskedjenek elhagyni.    
Cím: Arany J. u. 4. sz.
Ár: Felnőtt: 3000.-Ft/fő/éj; Gyerek: 3 éves korig ingyenes, 3-8 éves korig 1500.-Ft; 8-14 éves korig 2500.-Ft/fő/éj. Sátorhely: 700.-Ft/fő/éj.
Érdeklődni az Ökoturisztikai Központnál:
Tel.: 06-47/588-658; 06-30/314-2859

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook: Ökoturisztikai Központ Makkoshotyka

 

Ez a vendégház a Makkoshotykai Református Egyházközség vendégháza. Egyházközségünk egy kis gyülekezet, és azért tartjuk fenn ezt a vendégházat, hogy azokat az embereket, akik Zemplénbe szeretnének eljönni pihenni, kirándulni, vendégül láthassuk – számol be a Makkoshotykán kialakított vendégházukról Pocsai Ferenc református lelkész. Természetesen elsősorban olyan embereket várunk, akiknek az egyházhoz van kötődésük- valamelyik történelmi egyházhoz - mert ők azok, akik megértik, hogy ennek a kis gyülekezetnek ez mennyi pénzébe kerül, és ennek bevételei, fenntartása, költségei mit jelentenek a gyülekezet számára.