Tisztelt Lakosság!

Ahhoz, hogy a koronavírus fertőzés veszélyeit minimálisra csökkentsük a következő hetekben, a lakosság egészsége megóvása érdekében kérnénk a sárospataki Fogorvosi Ügyeleti ellátás igénybevételekor az alábbi szabályok, előírások pontos betartását:
Fogorvosi Ügyelet keretében csak sürgősségi ellátás nyújtható: (fogak friss baleseti sérülése, fogeltávolítás, fogakból kiinduló gyulladások csökkentése, vérzés csillapítása, idegentest-eltávolítás, törött fog lecsiszolása, gyökércsatorna megnyitása, szájüregen belüli tályog megnyitása és a mind ezekhez szükséges érzéstelenítés).
Amennyiben sürgősségi ellátást igényel, ügyeleti időben a Fogorvosi Ügyelet közvetlen telefonszámát 47/513-120 hívja. A fogorvosi ügyeleten kizárólag a fogorvos által megadott időpontban jelenjen meg.
Fogorvosi ügyelet címe: 3950 Sárospatak, Comenius u. 20.
Rendelés: Szombat, Vasárnap: 9.00-13.00-ig
Ellátási terület: Sárospatak és Sárospataki Járás lakossága
Kérnénk kedves betegeinket, hogy a fertőzés veszély csökkentése érdekében csak indokolt esetben a keressék a Fogászati Ügyeletet.
Közösen, a szabályok folyamatos betartásával, egymásra figyelve tudunk azért a legtöbbet tenni, hogy megóvjuk magunkat és szeretteinket a fertőzés veszélyétől.
Vigyázzunk egymásra!
Sárospatak Fogorvosi Ügyelet